Snelle contactgegevens

BKC bvba is betrokken bij diverse projecten in verschillende markten. Tot onze klanten behoren onder andere netbeheerders, overheidsinstanties en telecomproviders.

Image Alt

over ons

BKC bvba

Werkzaamheden

BKC bv is middels een ruim aanbod aan expertise, een echte duizendpoot op het gebied van grondwerken. In opdracht van bedrijven zoals Fluvius, De Watergroep en Proximus – voorziet BKC BV grond- en kabelwerk diensten zoals:

Services

Gas en elektra

Telefonie

Glasvezel

Drinkwater

Verkeerslichten

Ploegen voor projecten en contracten

BKC bvba

Over ons

Bkc bv is klein, maar vanaf de start vol passie opgestart en dit heeft ervoor gezorgd dat BKC bv, anno 2023 een snel groeiend en ambitieus bedrijf is met ruim 50 vaste- en 110 medewerkers in zijn totaliteit.
De projecten die door ons worden uitgevoerd bestaan uit onder andere ondergronds kabelwerk, Grondwerk, afbraakwerk, tuin aanleg, Kabeldraagsystemen etc. De te leggen lengten van de kabels wisselen per project. Dit kan variëren van 10 meter tot 100 kilometer of meer. De diversiteit van de opdrachten zorgt voor een constante stimulans voor zowel de projectbegeleiding als voor het uitvoerend personeel. Door de hands-on mentaliteit en de flexibele montage- en logistieke schema’s, die door ons bedrijf worden gehanteerd, is er door de jaren heen veel waardering gekomen van onze opdrachtgevers. Dit blijkt uit de continuïteit van ons bedrijf. klik hier voor onze portfolio.

Team

Het team bestaat uit kantoorpersoneel, werfpersoneel, werfleiders, onderaannemers en zelfstandigen. Het team is een mooie mix van jong, oud, verschillende culturen en expertises. Dit zorgt voor diversiteit, maar het uit zich ook in een heel hecht en collegiaal team. Respect en samenwerken staat voorop – het team steunt elkaar waar nodig. BKC bv is opgericht in 2016 door Yusuf Cansever – die in het bezit is van ruim 22 jaar
ervaring in de sector. Sinds 2018 wordt BKC bv gerund samen met Memduh Cansever, met de toevoeging van zijn zakelijke kennis en een frisse blik heeft BKC bv een krachtig bestuur. Dagelijks worden de onderstaande kernwaarden uitgedragen door het team van BKC bv.

✓ Veiligheid
✓ Efficiëntie;
✓ Deskundig;
✓ Innovatief;
✓ Veelzijdigheid

Uitvoeringsprocedure

Tijdens het uitvoeren van de werkzaamheden wordt er rekening gehouden met de bewoners, veiligheid en milieu. BKC bv is in het bezit van alle middelen en bekwaamheid om aan al uw wensen op het gebied van grondwerk te voldoen. Van projectontwikkeling tot het volledig uitmeten van de geplaatste installatie waakt een gespecialiseerd team, onder leiding van één projectverantwoordelijke, over een perfecte afwerking. Alle projecten worden met man en macht binnen de afgesproken termijn gerealiseerd – inclusief tussentijdse rapporteringen.