Snelle contactgegevens

BKC bvba is betrokken bij diverse projecten in verschillende markten. Tot onze klanten behoren onder andere netbeheerders, overheidsinstanties en telecomproviders.

Image Alt

Openbare verlichtingen

Openbare verlichting speelt een cruciale rol bij het waarborgen van de veiligheid. Bij BKC bvba nemen we het leggen van de bekabeling voor openbare verlichting daarom uiterst serieus. We zien het als erg belangrijk dat er een veilige leef- en werkomgeving ontstaat voor iedereen.

Waarom BKC bvba voor openbare verlichting?

Bij BKC bvba zijn we ervan overtuigd dat we u op een unieke wijze bijstaan wat de openbare verlichting betreft. Denk daarbij aan de volgende voordelen:

  • Ervaring in gecompliceerde, ondergrondse infrastructuur: Wij hebben veel ervaring in het verzorgen van gecompliceerde, ondergrondse infrastructuur. Er komt namelijk veel bij kijken om dit op een effectieve wijze aan te pakken. Het optimaliseren van dit proces is waar we ons op dagelijkse basis mee bezig houden. Het resultaat is een toereikende competentie op dit gebied.
  • Veilige werkwijze: Tegelijkertijd gaan we op een maximaal veilige wijze aan de slag. Dit houdt in dat we bijvoorbeeld maatschappelijk verantwoord graven. Wij leggen de bekabeling voor openbare verlichting zo veilig mogelijk, om de kans op ongelukken te minimaliseren. Dit is uiteraard in het belang van alle partijen.
  • Duurzaam: Een ander puntje van aandacht is een duurzame dienstverlening. Dit geldt voor al onze nutsvoorzieningen. Het is niet de bedoeling dat er op korte termijn weer werkzaamheden vereist zijn. Wij gaan strategisch te werk, zodat de openbare verlichting in lengte van jaren optimaal geregeld is.
  • Optimale communicatie: Tot slot zijn we ervan overtuigd dat een optimale communicatie het proces sterk bevordert. Vandaar dat we graag duidelijk communiceren, zodat we precies weten wat u van ons verwacht. Dit bespoedigt de samenwerking aanzienlijk en zorgt voor een grote tevredenheid over onze werkwijze.

Werkzaamheden

Services

Leidingen en Kabels

Openbare verlichting

Driekleuren

ANPR & CCTV

contacteer ons.

Heeft u
een vraag?

Vindt u niet het antwoord of info op onze site waarnaar je zocht, of had je graag een bijkomende verduidelijking? Aarzel niet om ons te contacteren.