Snelle contactgegevens

BKC bvba is betrokken bij diverse projecten in verschillende markten. Tot onze klanten behoren onder andere netbeheerders, overheidsinstanties en telecomproviders.

Image Alt

leidingen en kabels

Nutsleidingen spelen een cruciale rol bij het creëren van een veilige leef- en werkomgeving. Bij BKC bvba hebben we alle expertise in huis voor het maatschappelijk verantwoord aanleggen van de juiste leidingen en bekabeling.

snelle dienstverlening

onze nuts voorzieningen

Elektra

Elektra is in de moderne samenleving uiteraard onmisbaar. Met de juiste aansluitingen heeft u op iedere gewenste locatie de beschikking over elektriciteit. Bij ieder project bekijken we uitvoerig wat de mogelijkheden zijn. En hoe we een bepaalde visie tot uiting laten komen.

Gas

Ook gas heeft nog altijd een prominente rol wat de leef- en/of werkomgeving betreft. Veilige gasleidingen vormen daarom zeker een onderdeel van onze dienstverlening. We helpen u hier graag bij verder.

water

In zo’n beetje ieder gebouw is er behoefte aan water. Vandaar dat een waterleiding aanwezig moet zijn om in de aanvoer van water te voorzien. Benieuwd naar de mogelijkheden? Kom dan snel met BKC bvba in contact.

telecom

Onder telecom vallen de radio, de televisie en het internet. De juiste datakabels zijn nodig om op een effectieve wijze gegevens te transporteren. Nutleidingen op het gebied van telecom maken daarom onderdeel uit van onze dienstverlening.

Werkzaamheden

Services

Leidingen en Kabels

Openbare verlichting

Driekleuren

ANPR & CCTV

Kies voor de expertise van BKC B.V.

Bij BKC bvba hebben we de juiste expertise in huis om nutsleidingen op een veilige, duurzame manier aan te leggen. Daarbij houden we rekening met een groot aantal zaken. Het doel is altijd om op projectbasis in uw specifieke wensen te voorzien. Dit betreft alle nutsleidingen en vormen van bekabeling die daarbij van toepassing zijn.

Benieuwd naar de mogelijkheden op de korte termijn? Wacht dan niet langer dan nodig is en neem direct contact met ons op. Graag bespreken we samen wat er nodig is en hoe we u hierbij van dienst gaan zijn.