Snelle contactgegevens

BKC bvba is betrokken bij diverse projecten in verschillende markten. Tot onze klanten behoren onder andere netbeheerders, overheidsinstanties en telecomproviders.

Image Alt

ANPR & CCTV

In toenemende mate is er behoefte aan ANPR & CCTV bekabeling. Dit heeft grotendeels te maken met de vele voordelen van deze systemen. Bij BKC bvba verzorgen we alle bekabeling die hierbij komt kijken. Zo heeft u binnen de kortste keren de beschikking over een volledig functionerend systeem.

Wat houden ANPR en CCTV in?

ANPR en CCTV zijn specifieke afkortingen. Niet iedereen is ervan op de hoogte wat deze precies inhouden. Vandaar dat we ze bij deze even nader bespreken.

Automatische nummerplaatherkenning (ANPR)

ANPR is de afkorting voor automatische nummerplaatherkenning. Dit is een zeer populaire technologie in het verkeer. Zo staat het er bijvoorbeeld om bekend dat het een gevoel van veiligheid vooral in steden verhoogt. Gedeeltelijk als gevolg van het sneller oplossen van criminele acties.

Camerabeveiliging (CCTV)

Met CCTV doelen we op camerabeveiliging. CCTV staat namelijk voor closed-circuit television. Het betreft hierbij een beeldverbinding binnen een gesloten netwerk. Daarmee zijn de beelden niet publiekelijk beschikbaar. Het is een ideale oplossing om een bedrijfsgebouw of particuliere woning te beveiligen.

De expertise van BKC bvba voor ANPR & CCTV bekabeling

Bij BKC bvba hebben we intussen een ruime ervaring met de bekabeling voor ANPR- en CCTV-systemen. We gaan dan ook graag op korte termijn voor u aan de slag om de juiste kabels op een veilige, verantwoorde manier aan te leggen. Binnen de kortste keren ontstaat er dan een betrouwbaar systeem dat optimaal functioneert.

Heeft u op dit moment behoefte aan professionele ANPR- of CCTV-bekabeling? Wacht dan niet langer dan nodig is en schakel direct een professioneel bedrijf in. We kijken ernaar uit om ook uw project uiterst serieus te nemen en tot een goed einde te brengen. Binnen de kortste keren zijn alle ANPR- en CCTV- systemen dan volledig gereed voor gebruik.

Heeft u nog vragen? Stel ze dan gerust!

Werkzaamheden

Services

Leidingen en Kabels

Openbare verlichting

Driekleuren

ANPR & CCTV

contacteer ons.

Heeft u
een vraag?

Vindt u niet het antwoord of info op onze site waarnaar je zocht, of had je graag een bijkomende verduidelijking? Aarzel niet om ons te contacteren.